KABE Copenhagen

Kom ind til god service og rådgivning – og selvfølgelig gode priser!

Lyder KABE Copenhagen bekendt? Det er ikke så besynderligt, hvis det gør. Denne form for maling – eller spartelmasse, som det jo i virkeligheden er – er blevet super populært de seneste par år. Og det er ikke uden grund. KABE Copenhagen er den ideelle løsning til gør-det-selv-typen, som ønsker nogle smukke og utraditionelle vægge med et personligt finish.

Nordfyns Farvecenter er stolte over at kunne tilbyde et stort udvalg af produkter fra KABE Copenhagen. Det er en ny og innovativ måde at tilføre et smukt touch til sine vægge, gulve og møbler. “Malingen” består af indfarvet spartel og en overfladebehandling, som emmer af underspillet luksus og nordisk minimalisme, der med garanti vil give dine overflader nyt liv. Det er tilmed super nemt at lave dine egne unikke vægge med. Desuden får du med KABE Copenhagens produkter en slidstærk og rengøringsvenlig overflade. Så kan du nyde din nye lækre investering i lang tid.

Ordet ”Kabe” refererer til det japanske ord for de vægge, som man finder på japanske slotte og templer. Og man må sige, at KABE Copenhagen har formået at tage denne luksus med over i deres store udvalg af farver og strukturer.

Du kan få et råt og industrielt look med en mørk beton-lignende væg, eller du kan varme stuen med en væg i fx auberginefarve. Uanset, om du ønsker det ene eller det andet, så kan du være sikker på, at det bliver en forandring, der fryder.

Nordfyns Farvecenter forhandler både KABE, KABE Raw og KABE Stone, som er forskellige typer af den flotte indfarvede spartelmasse og unikke overfladebehandling:

  • KABE
    Med KABE får du flotte vægge, som er bløde og rare at se på og røre ved. Det har en minimalistisk struktur, og vi tilbyder et stort udvalg af farver.
  • Raw
    Raw har, som navnet antyder, en grovere struktur. Overfladen er stadig blød, men på grund af sin grove struktur kan du med Raw skabe et mere råt look.
  • Stone
    Stone er perfekt til dig, som ønsker et ekstremt slidresistent produkt. Derfor er Stone super velegnet til fx gulve, køkkenborde, væggen bag komfuret og vådrum. Stone har også en blød overflade på trods af sit slidstærke indre.

Fynsk forhandler af KABE Copenhagen

Stort udvalg af KABE-produkter i Nordfyns Farvecenter

Nordfyns Farvecenter forhandler KABE Copenhagen produkter, og vi giver dig en kompetent og professionel rådgivning med på vejen. Kom forbi butikken og se vores farvekort – mulighederne er mange! Vi er kendte for vores gode service, fagligt stærke ekspertise inden for malerfaget og fornuftige priser.

Du kan se de forskellige farver, som KABEs produkter kommer i her, men hvis du kommer ned i butikken, så har du mulighed for at se i vores fysiske farvekort – og få vores personlige vejledning.

Ønsker du hjælp til dit projekt, så hjælper vi dig gerne med at udføre arbejdet. Vi hos Nordfyns Farvecenter glæder os til at fortælle dig mere om, hvordan KABE Copenhagen kan forvandle dit hjem. Kontakt os her, på telefon, pr. e-mail eller kom ned i butikken i Bogense, hvor vi også byder på en kop varm kaffe.