Den bedste farvehandel på Nordfyn

 

Nordfyns Farvecenter er grundlagt i 2014 af Malermester Bjarne Toft Hansen. Malermester Bjarne Toft Hansen står for kvalitet til den rigtige pris. Det gælder også vores produkter i Nordfyns Farvecenter. Her kan du finde alle typer maling til din bolig, virksomhed og båd.

Nordfyns Farvecenter har udstyr og teknologi, der kan hjælpe dig til den helt rigtige farve på din maling. Vi kan nemlig tilbyde en farvescanner, der meget præcist kan finde den korrekte farve ud fra bare en lille prøve eller et minimalt stykke medbragt tapet. På den måde kan du være sikker på at få den helt rigtige farve med hjem, som bare passer helt perfekt.

Som den eneste farvehandel til private kan vi også tilbyde en opdateret tonemaskine, som kan tone silikatmaling til lige præcis den tone, som du ønsker. Hos os kan du derfor få den helt særlige tone på din facade, som du ønsker dig – også når du gør-det-selv! Det er vores ekstra tilbud om kvalitet og service, når vi sælger dig maling.

Det er den velkendte og højt ankerkendte Jotun-serie ’Lady’, der danner grundlaget for vores salg af maling til private og erhverv, som selv vil male deres bolig og virksomhed. Men vi forhandler selvfølgelig ikke kun Lady-malingen. Læs mere om vores produkter under Jotun-maling, hvor alle de professionelle Jotun-produkttyper er præsenteret.

Nordfyns Farvecenter er en moderne virksomhed, der er bevidst om miljø og sundhed. Derfor er vores produkter også miljø- og allergivenlige, så du trygt og roligt kan gå i gang med at male.

Vi glæder os til at se dig til en snak om maling og farver i Nordfyns Farvecenter. Vi synes selv, at vi er den bedste farvehandel til dig, der vil have et godt resultat til en billig pris.