Bådmaling fra Jotun

Sejl mere, mal mindre

En båd er lig med rigtig mange timers underholdning på vandet for hele familien. Din båd kan let holde i mange år, hvis du passer godt på den. Og det er faktisk ganske enkelt at passe godt på båden med bådmaling fra Jotun. Jotuns bundmaling til både er et resultat af Jotuns stadige fokus på forskning og innovation, som betyder udvikling af unikke produkter, der udnytter den nyeste teknologi – her i bådmaling til at gøre livet lettere for dig og længere for din båd.

Det er nemt og hurtigt at snuppe en lille tur i båden, når vejret og tiden er til det, hvis båden ligger i vandet i sæsonen. Men en glasfiberbåd, som ligger i vand, vil blive porøs, og på grund af osmose vil vand begynde at trænge ind i glasfiberen (kaldes af nogen ’byldepest’). Samtidig bliver båden sat til med alger og anden begroning, når den ligger i vandet. Begge disse problemer kan være både særdeles alvorlige og irriterende – men du kan let komme disse problemer til livs.

Forlæng din båds levetid med god bådmaling

Med Jotuns kvalitetsprodukter til din båd er det ikke længere tungt og besværligt at gøre din båd klar til en ny sæson på vandet. Jotun benytter den nyeste teknologi til den nye bundmaling til din båd. Giv båden to lag bundmaling første gang. Så går der to år, til du behøver at male bunden igen – og denne gang bare med ét lag.

Sæt tid af til at gøre din båd forårsklar! Start med at gøre båden helt ren og slib så skroget let. Så bruger du Jotun bådmaling på skroget op til og med vandlinjen. Anse dit arbejde på din båd, som en nyttig forårsbebuder, der sikrer dig en god sæson på vandet igen og igen. Jotuns bådmaling er let at påføre – og samtidig er malingen af båden en anledning til at se båden grundigt igennem i sømmene inden, at den kommer i vandet. Du kan se mere om Jotuns bådprodukter her på deres egen side.

Alger og anden begroning sænker som bekendt bådens hastighed. Men en behandling med Jotun bådmaling mindsker friktion, så du lettere kan opnå den ønskede fart. Samtidig vil brændstofforbruget også blive sænket, når vandmodstanden reduceres. Og når brændstofforbruget sænkes, betyder det mindre CO2-udslip – det er godt for miljøet!

Skal din motor- eller sejlbåd yde det allerbedste på vandet så kig ind i Nordfyns Farvecenter eller kontakt os her. Vi giver dig kompetent vejledning i brug af Jotun bådmaling. Du kan selvfølgelig også finde alt vores bådmaling online på MestersMaling.dk, som er vores webshop, der er knyttet til butikken.