Juvita tapet

Hos Nordfyns Farvecenter finder du smukke tapeter fra danske Juvita. Juvita tapet har eksisteret siden 1960 og leverer kvalitetstapet til både Danmark og udlandet. Deres udvalg af tapet spænder vidt, og du finder med garanti også hurtigt din favorit.

Juvita har fingeren på pulsen, når det kommet til deres design, og der kommer løbende nye tapeter til deres sortiment. Uanset, om det er stuen, der skal være mere eksklusiv med Versace-tapet, eller om børneværelset skal have et sjovt Disney-tema, finder du det hele hos Juvita.

Mulighederne er mange med Juvita tapet!

Med hjælp fra Nordfyns Farvecenter har du alle muligheder for at indrette dig helt personligt. Vil du vågne til synet af en storslået skyline, så producerer Juvita realistiske fototapeter, eller skal du have et klassisk look finder du både blomster, geometriske mønstre og strukturtapet – foruden selvfølgelig et hav af moderne motiver blandt Juvitas produkter. Tapet kan bruges på mange forskelige måder. Overvejer du kun at ville have en enkelt væg tapetseret mens resten af rummet blot skal have en frisk farve? Så står vi gerne klar til at hjælpe dig så du får den helt rigtige kombination af maling og tapet.

Ud over at være smukke er Juvitas strukturtapeter også PVC-frie, så dit hjem kan få et nyt design med et grønt miljøaftryk. Vi er eksperter på området, og vi rådgiver dig gerne om dine muligheder. Er du i tvivl om, hvad der passer sammen, hvordan det sættes op eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig.

Har du fået nye ideer til dit hjem? Eller kunne du bare godt tænke dig lidt inspiration og rådgivning – så kontakt os på tlf. 40 44 21 19  eller mail: info@nordfynsfarvecenter.dk. Du er også velkommen i vores malerforretning i Bogense, hvor du du kan se vores udvalg af Juvita tapet. På vores webshop finder du også et begrænset udvalg af vores Juvita-tapeter.