Dahls tapet og fotostat

Dahls vægbeklædningskollektion dækker over smarte fotostater og elegante tapeter. Vi har et stort udvalg af vægbeklædning, og du kan med garanti finde noget, som passer til din stil og type bolig. Tapet og fotostater findes i alverdens farver, motiver og mønstre. Det gør, at det godt kan være lidt af en jungle at finde frem til det helt rette valg.

Hos Nordfyns Farvecenter har vi gjort valget nemmere for dig. Vi har samlet et udvalg af de tapeter og fotostater, som vi synes er moderne og flotte. Vi har et godt kendskab til vores leverandører, og det er din garant for kvalitetsprodukter. Dahls har for eksempel mere end 150 års erfaring i faget. Vi rådgiver dig naturligvis, hvis du er i tvivl om, hvad der passer sammen.

Tapet og fotostat fra danske Dahls

Hos Dahl er der et bredt udvalg af forskellige typer vægbeklædning. Måske ønsker du at tapetsere en enkelt væg som kontrast til resten af det malede rum. Eller måske ønsker du at tapetsere hele rummet med mere traditionel vægbeklædning. Uanset, om du ønsker det ene eller det andet, så er der altid en attraktiv valgmulighed for dig hos Dahls.

Hvis du står for at tapetsere eller opsætte en fotostat, så kom ned i butikken hos os i Nordfyns Farvecenter. Her kan du se vores store udvalg af tapeter og fotostater. Når du har fundet nogle, som du bryder dig om, så står vi klar til at rådgive og vejlede dig til det bedste resultat, når det skal opsættes. Hvis ikke du har mulighed for at komme ned i vores butik, så kan du i stedet se og bestille et udvalg af vores vægbeklædning fra Dahls på vore online shop.

Herefter bestiller vi tapetet eller fotostaten hjem til dig. Du kan være sikker på hurtig levering.