Dahls tapet og fotostat

Tapet og fotostater findes i alverdens farver, motiver og mønstre. Det gør, at det godt kan være lidt af en jungle at finde frem til det helt rette valg, da der simpelt hen er så mange valgmuligheder inden for vægbeklædning.

Hos Nordfyns Farvecenter har vi gjort valget nemmere for dig ved at samle et udvalg af de tapeter og fotostater, som vi synes er flotte og smarte – og desuden fra leverandører, som vi har kendskab til.

Tapet og fotostat fra danske Dahls

Dahls tapet og fotostat

En del af udvalget fra Dahls tapet

En del af vores udvalg består af Dahls vægbeklædningskollektion, hvor der både er elegante tapeter og smarte fotostater. Hos Dahl er der et bredt udvalg af forskellige typer vægbeklædning, hvor man kan finde noget til enhver smag – hvad enten det er fra deres tapet- eller fotostatkollektion. Om du kun skal bruge tapet til en enkelt væg, som kontrast til resten af det malede rum, eller du skal tapetsere hele rummet med mere traditionel vægbeklædning, så er der altid en attraktiv valgmulighed for dig hos Dahls.

Hvis du står for at tapetsere eller opsætte en fotostat, så kom ned i butikken hos os i Nordfyns Farvecenter, hvor du kan se vores store udvalg af tapeter og fotostater. Når du har fundet nogle, som du bryder dig om, så står vi klar til at rådgive og vejlede dig til det bedste resultat, når det skal opsættes. Hvis ikke du har mulighed for at komme ned i vores butik, så kan du i stedet se og bestille et udvalg af vores vægbeklædning fra Dahls på vore online shop.

Herefter bestiller vi tapetet eller fotostaten hjem til dig, og hvis du har valgt en vægbeklædning fra Dahls, så har vi det altid hurtigt klart til dig, da Dahls har mere end 150 års erfaring i faget og leverer til tiden.