Lady-maling

Få et perfekt resultat

Jotun har udviklet den unikke serie ’Lady’, der, som navnet antyder, er den fineste, bedste og smukkeste maling på markedet. Lady-serien er raffineret, forfinet og rundet af stolte malertraditioner. Den er desuden effektiv og holdbar, og den giver et perfekt resultat. Lady-maling er ikke bare maling – det er en sand Lady, der giver dine malerprojekter unikke og uimodståelige resultater, som du kan glæde dig over hver dag.

Jotun Lady-maling er simpelthen intet andet end god smag, når det handler om interiørmaling. Farverne i Lady-serien opdateres selvfølgelig løbende, så du hele tiden kan male dit hjem med de nyeste trends!

Og så er det nemt at male med Jotun Lady-maling. Den akrylbaserede Jotun Lady-maling hæfter godt til væggen, der kommer ingen penselstriber, og så har den selvfølgelig en fantastisk dækkeevne, så du ikke skal lave den samme væg igen og igen. Sådan sparer du både tid og penge, når du vælger en kvalitetsmaling.

Lady-maling til alle behov

Jotun Lady-maling findes i forskellige typer, som er specialiseret til forskellige typer rum:

  • Lady Balance giver dine vægge et smukt mat udtryk og sikrer dig et godt og sundt indeklima.
  • Lady Pure Color giver en helt særlig dyb farveoplevelse til det matte elegante udtryk samtidig med, at malingen er særdeles slidstærk.
  • Lady Wonderwall er udviklet til fx børneværelset eller til bryggerset. Malingen er seriens mest robuste – absolut slidstærk og vaskbar, så væggen let kan rengøres. Jotun garanterer, at Lady Wonderwall dækker med kun to strøg!

Og fordi Jotun bliver ved med at udvikle deres produkter, så kommer der også årligt nye Lady-malinger på markedet. Så får du rig mulighed for at nyde helt nye løsninger i dit hjems interiør. Jotun Lady-maling er derfor også det helt rigtige valg, når du vil indarbejde de nye boligtrends i dit hjem.

Jotun Lady-maling gør maling til en fornøjelse og med et flot resultat, som du kan blive ved med at nyde. Jotun Lady-maling er derfor en særlig perle i Nordfyns Farvecenters sortiment. Vi har forhandlet Jotun Lady-serien siden 2014, og vi har derfor solid erfaring med at sælge malingen til tilfredse kunder, som nyder det enestående resultat.

Kom ind i Nordfyns Farvecenter og få en snak om de forskellige malinger i Jotun Lady-serien. Fordi Lady-serien konstant fornyr sig og er opmærksom på de nyeste trend, kan de nye malingtyper og farver i serien være med til at inspirere dig til fornyelsen af dit hjem og give dig det resultat, som du har drømt om. Og hvis du ikke har mulighed for at komme ned i butikken i Bogense, så kan du også få vores gode service og vores Lady-maling på vores webshop. Du kan læse mere om Jotun-maling under vores produkter.