Rust-Oleum

Køb Rust-Oleum i Nordfyns Farvecenter

Rust-Oleum sparer dig for tid, penge og ikke mindst stress! Hos Nordfyns Farvecenter har vi de Rust-Oleum produkter, der vil gøre dit projekt til en succes – uanset om det er til gør-det-selv eller i professionelt sammenhæng. Uanset om du skal male dit garagegulv med epoxymaling, fjerne maling, pletforsegle, male eller spraymale metal eller have en stærk grunder.

Rust-Oleum blev startet tilbage i 1921 fordi en sømand ikke brød sig meget om at male sit skib, men bare gerne ville holde det intakt. Derfor blev verdens første rust-præventive maling opfundet. Den tankegang har de bevaret op gennem historien: Hvis der er et problem, så må der også være en løsning, der stopper problemet, før det overhovedet bliver et problem. Derfor har Rust-Oleum i dag en række banebrydende malingprodukter, der kan sørge for, at dit projekt bliver en succes.

Hvis du har en overflade, der skal beskyttes eller males – uanset om det er en helt modsat farve – så har Rust-Oleum løsningen. Kom ind i Nordfyns Farvecenter og fortæl os om dit projekt, så finder vi det Rust-Oleum produkt i deres udvalg, som passer perfekt til dig. Du er velkommen til at ringe eller skrive ind til os i forvejen, hvis du vil vide, om vi forhandler et bestemt produkt. Ring på 40 44 21 19, skriv en mail på info@nordfynsfarvecenter.dk eller besøg os i butikken på Sjællandsvej 4 i Bogense.

Du kan også købe vores store udvalg af Rust-Oleum online her.