Jotun-maling

Maling fra Jotun står for innovation og miljøvenlighed

Malermesterens hemmelighed er, at han bruger Jotun-maling, når han maler! Både inde og ude er Jotun-maling lig med kvalitet og det bedste og mest holdbare resultat. Det kan du nu også selv opleve, når du bruger Jotun-maling til dine maleprojekter på vægge, lofter, facader, træværk, båd og på andre typer overflader!

Jotun bruger store ressourcer på forskning og innovation. Derfor er det ikke overraskende, at Jotun-maling er bedre og mere holdbar end mange andre malingmærker. Både som professionel og gør-det-selv maler er det simpelthen bare en større fornøjelse at bruge en kvalitetsmaling. Jotun er kvalitetsmaling, som du kan stole på. Når du vælger maling handler det nemlig ikke kun om farve eller glans. Det handler i høj grad også om at vælge et mærke af maling, som sikrer dig et optimalt resultat, som holder i mange år. Derfor har vi i Nordfyns Farvecenter valgt at sælge Jotun-maling til vores kunder. Så er vi nemlig sikre på, at du får et godt resultat, som du bliver glad for!

Jotun-maling er miljø- og allergivenlig, og træbeskyttelsen til udendørstræværk fra Jotun er Svanemærket – det er maling for din og miljøets sikkerhed og sundhed.

Når du vælger Jotun-maling betyder det: Ingen skadelig afdampning. Ingen opløsningsmidler. Minimal malinglugt. Det er godt for dig og din familie eller medarbejdere! Og det betyder, at du kan tage rummene i brug straks efter, at de er malet, og malingen er tør.

Træbeskyttelsen fra Jotun er heller ikke ’bare’ træbeskyttelse til dit udendørs træværk. Jotuns træbeskyttelse er udviklet til at modstå nordens klima og omskiftelige vejr. Så med Jotun til dit udendørs træværk får du et holdbart resultat, der sikrer dig den bedste beskyttelse til dit træværk.

Brug Jotun-maling, som malermesteren selv anvender

Jotun har gjort sig umage med at udvikle de bedste malinger til alle materialer og overflader. Derfor bruger den omhyggelige malermester, som ønsker et perfekt resultat, Jotun-maling. Og du kan nu også vælge den professionelle Jotun-maling, når du vil gøre dig umage for at få et resultat, som gør en malermester stolt. Det er ingen hemmelighed, at vi i Nordfyns Farvecenter er stolte af, at vi kan sælge dig den absolut bedste maling!

Din bedste investering er et perfekt resultat. Så sørg for, at din tid og dine penge bruges bedst muligt. Derfor er god og holdbar maling helt afgørende! Kig ind i Nordfyns Farvecenter og hør mere om, hvorfor professionel Jotun-maling er det bedste valg. Har du ikke mulighed for at komme ned i vores butik, så besøg vores webshop, MestersMaling.dk, hvor du får samme store produktudvalg, gode priser og den samme gode service!