Om siden

NordfynsFarvecenter.dk er en del af MalerfirmaBTH.dk, som ejes og drives af Malermester Bjarne Toft Hansen. NordfynsFarvecenter.dk er udviklet for at formidle kontaktinformation og oplysning omkring, hvilke services og tjenester den fysiske malerbutik yder. Al information er præsenteret på en let tilgængelig og overskuelig måde, men det er derfor også klart, at hjemmesiden ikke kan erstatte vores personlige service. Derfor vil vi gerne invitere dig forbi vores farvehandel i Bogense til en god snak om netop dit gør-det-selv-projekt. Vores rådgivning, vejledning og produkter er altid af høj kvalitet. Det er din sikkerhed for, at dit malerprojekt lykkedes i første forsøg.

På hjemmesiden kan du ud over kontaktoplysninger finde uddybende beskrivelser af de produkter som butikken fører. Herunder Jotun og tapeter fra Dahls.

Hjemmesiden bygger på WordPress-platformen og er udformet af det datadrevede webbureau Bukephalos Media. Kontakt bureauet, hvis du har tekniske spørgsmål vedrørende hjemmesiden.